ANNIEBO

Badrum

Kategori: Toa 1
















Vilken gillar ni ???

Jag är sjukt sugen på att fixa vår "lill/gäst toa"
Vill gärna se era badrum för ideer...

Bilder från badrumsportalen.se

Kommentarer

  • Syrran säger:

    Nr 5 uppifrån;-) Vi kommer nog sätta sånt kakel i köket sen, fast mörkgrått....Snart nya nyckelknippan=) KRAM på er!

    2008-07-23 | 18:30:07
  • Sandra säger:

    Jag tycker om delar av 1,2 och 4 badrummet. Kram Sandra

    2008-07-23 | 19:23:04
    Bloggadress: http://tjohalia.se
  • Claddes inredning säger:

    Helt plötsligt fick "badrum" en helt annan innebörd.. Tycker att det är otroligt fin blandning av inspiration du fått med.. Lite för varje smak.. Helt korkat är det dock att de visar 50 kvmeters stora badrum.. Vem f*n har ett sånt stort badrum? kan man ju fråga sig =D

    Vårt badrum är väl i LITE behov av renovering. Önskar att det vore mer behov för jag trivs verkligen inte där.. får damma två gånger i veckan eftersom vi har så mycket bänkytor. bild 5 och 6 föll mig i smaken, fast i bild 6 hade jag skipat träslaget och kört svart eller vitt.



    Gud vännen, det var jag inte alls uppdaterad på.. hoppas din dotter mår bättre.. Usch, vad jag hatar den sjukdomen. Har haft två nära det senaste året med cancer.. Det är helt sjukt.. Jag hann nog aldrig förstå vad som hände. Men ett barn?? Jag har inga barn själv men älskar barn och vet att det är det sista man vill här i livet.

    Det är svårt.. Folk sa till mig hela tiden "det kommer att bli bra" och till en början kändes det tröstande. Men när det hela tiden blev sämre och sämre blev jag bara irriterad.. Tillslut fick jag be folk att sluta säga så.. Det vet väl inte dom?? Men jag fick även lära mig att utomstående har svårt att ta till sig sådan information. Man vet inte hur man ska agera.

    Jag hoppas verkligen att allt blir bra med storasyster.. hon såg så pigg och glad ut på rullskridskorna..

    Var stark!

    Många lyckokramar!!

    2008-07-23 | 19:32:54
    Bloggadress: http://cladde.blogg.se/
  • Jenny säger:

    Hihi, vi verkar ha ganska så lika funderigar när det gäller renovering och inredning. Här står lilltoan näst på tur. Min budgetidé är iaf ny mörkgrå matta, vita släta väggar(nån sorts slät väv) och kakel bara bakom tvättstället och kanske några ränder bakom toastolen. Ev svart kakel. Jag tror det kommer kosta nog mycket ;-)

    2008-07-23 | 21:11:18
    Bloggadress: http://trulle83.blogg.se/
  • Emiliantiril säger:

    i love this page keep it up.

    2009-08-26 | 07:52:12
    Bloggadress: http://emiliantiril.blogspot.com

Kommentera inlägget här: