ANNIEBO

Det Går bara inte att planera !

Kategori: cancer

Jag vet att jag har sagt det förr men jag kommer att säga det igen, Det GÅR inte att planera när man har en oinbjuden gäst i familjen. Gästen i det här fallet är den vidriga Tumören.
Efter 2 veckors väntan på att Storasysters värden skulle bli så bra att vi skulle komma iväg på behandling så har vi äntligen nått målet. IGÅR VAR NEUTROFILA 0,8  0,5 är gränsen för att de ska ge cytten. Äntligen tänkte vi och åkte till B3 i morse. Innan de startar cytten tar de alltid prover för att se att värderna är så bra som de ska vara och jag hade inte en tanke på att de inte skulle vara de, men ack så fel jag hade.
" Storasysters värden är för låga så det blir intgen behandling idag."
Nya prover imorgon bitti.
Varför??????

Bllev inte speciellt deppad utan tänkte att vi kan gå på stan ett tag och sen har vi ju lgh som vi ska ha i veckan att fly till, men inte heller det funkande.
Personen som hade haft lgh innan oss hade inte hunnit tömma och städa ur den än utan åkte iväg kl 15 att göra det så vi blev sittande på avd i väntan på att personen skulle komma tillbaks, men det gjorde hon inte förrän kl 17,40 så i princi blev hela dagen en lång väntan, men nu är vi äntligen på plats och det är bara att hålla tummarna att det blir cytt imorgon.
Har pratat med Storasyster ifag och vi är ense om att den där jä...a tumören inte kommer att klara sig undan länge nu. Vi vill båda två ge han en smocka med Cytt NU!!!

Lägger in bilder från vårt tillfälliga boende så länge.

Kök


Sovrum


V-rum
Barnens rum
Hall


Barnen har haft riktigt skoj här och har varit vänner hela Fick tom alla tre att fastna på samma bild.Kram från oss i Umeå, närmare bestämt vi på Östermalm.

Regn och stugmys

Kategori: Allmänt

Jag har hört av en del som jag känner att när ett oanonnserat uppbrott sker här så blir endel oroliga att något har hänt.
Visst skulle det kunna vara så, men den här gången kan ni vara lugna.
Allt vi har gjort är att vi har varit i stugan och myst. Önskar att jag kunde skryta med att vädret har varit fint och att det är därför som jag inte suttit vid datorn, men inte det heller.

Egentligen skulle vi har varit i Umeå på behandling förra måndage, men pga låga värden har inte det blivit av än. Vi har sprungit på Barn mott. dagligen och tagit prover och önskat att kanske få åka " imorgon", men än har det inte blibit. Nu håller vi tummarna på att få komma iväg på måndag.

Något som jag däremot har gjort är att skaffa mig en bärbar datoor och den har jag ägnat ett par timmar åt att bli vän med.
Nu har vi kommit ganske nära, men för en djupare vänskap krävs tid, är det inte så?!

LoppisLördag

Kategori: cancer

Äntligen ! Tittar solen fram igen.

I torsdags fick Storasyster feber igen och tvingades åka till Umeå...
En infektion i örat tros vara orsaken den här gången. Pga alldeles för låga värden verkar det som om cytten INTE kommer igång på Måndag som det var planerat för.
Hon har även fått en påse blod och en påse trombocyter de senaste dagarna...

Idag ska jag och de två "små" åka till stugan. Har raffsat ihop lite mer till Loppisen som pågår där och hoppas att bli av med iallfall några saker. Har även på känn att en kär gammal vän är på sommarbesök " hemma" så jag hoppas på att få träffa henne också..

Ha en skön helg, nu går jag ut och njuter av solen medans den fortfarande är framme. 

Min Stora Dag

Kategori: cancer

Nu har Storasyster bestämt vad hon vill göra på sin stora dag...
Det blev ingen tv som hon tänkte från början utan hon pratade med kvinnan från Stiftelsen och berättade att hon önskade sig att få åka till Astrid Lindgrens värld i Vimmerby...

Det var inget problen och det kan vi fixa på rak arm, var svaret vi fick på hennes önskan.
Så just nu sitter det en människa och knåpar ihop vår resa till Vimmerby.

Vi vet idag inte När vi åker
Inte Hur länge vi blir borta
Och inte heller om Läkarna på 3an släpper iväg oss...
Håller tummarna för att allt det får flyta på som det gör nu.
Allt vi vet är att vi flyger till Stockholm och fortsätter med tåg.
Veckorna som gått - bilder

Kategori: cancer

Eftersom sommaren har tagit semester och termonetern ute visar på 12 grager så passar jag på att lägga in lite kort som bevis på att vi faktiskt hann med värmen i ett par dagar...
Börjar dock med kort från veckan på B3Jag vet inte om NI ser det , men så här såg Storasyster ut när vi kom ner till Umeå. Hennes högra sida vid örat / framåt och nedåt är väldigt svullen och man ser hur munnen och käken skjuts åt vänster. Det vi var rädda för senare den veckan var att det inte skulle vara en svullnad utan att allt det skulle vara tumören. Tack och lov var det ju inte det och nu ser det mycket bättre ut.Moster kom förbi till Storasysters stora glädje...
Storasyster sa någon dag senare att det som var bra med att hon var sjuk var ju att hon hade fått vara så mycket med Moster och Karin och det hade hon ju inte fått vara annars...
Hon är otrolig....Här är bästisen och hälsar på....

Kusinerna på besök... Tjejerna verkar se något välldigt bra på TV, medan Abbe sover sött

Som jag sa så hann vi ju vara med på det fina vädret och har tom. hunnit bada ett par gånger


Jag bara hoppas på att värmen kommer tillbaka, 2 v sol är alldeles för lite om ni frågar mig.

En dag som denna finns det väl egentligen inget annat man kan göra förutom att ta tag i städningen som gärna glömms bort under sommaren, men jag var inte riktigt sugen på det.... Kaffe hos grannen låter mycket trevligare.