ANNIEBO

Ny brand

Kategori: Allmänt

 Vet ni... jag tror att jag blir TOKIG !!!!
För inte så länge sen så brann ju nästan vårt överkast... Igår kväll när vi satt och såg på tv frågade sambon om jag "fimpat en cigarett på soffans armstöd ". Nej svarade jag ( ingen av oss röker) Hurså?
Han visade och vad är det mina ögon ser?!!!!! Ett brännhål som är ca 1 cm i diameter... HUR KAN DET HA BLIVIT SÅ?! Var naturligtvis den stora frågan, men sen ser jag på den oskyldiga ÄNGELN som står så fint på ett bord bredvid soffan. Och gissa vad hon har på sin vänstra lampa... JO smällt plast i samma storlek som hålet på soffan. Jo sa sambon hon hade nog tippat omkull idag, men jag tänkte inte mer på det.  Så tydligen blir lamporna så varma att de bränner hål på sofftyget.
Det värsta är att det är precis på ett ställe som man SER, vad annars.
Tur iallafall att inte soffan brann upp , för DEN utgiften hade jag INTE gillat..

Så lite inte på små oskyldiga änglar, och tydligen ska det här året fortsätta i brändernas tecken.
Det känns inget vidare om jag ska vara ärlig... Vad kommer här näst?

Nu har jag iallafall städat ut julen, bara granen kvar och den tar jag nog ikväll, eller imorgon. Ska även spraymåla en kakburk i afton som ska stå i vår lilla hall. Jag hoppas att den kommer att fylla sin funktion där. Har haft burken ett tag och inte kommit mig för att köpa färg, men i dag har sambon skaffat svart färg, så nu kör vi.
 
Nu när julen är  borta  från Lillasysters rum, så ska vi börja riva tapeter och sätta igång med hennes rum oxå, så den här veckan blir riktigt bra hoppas jag.

Kram på er 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: