ANNIEBO

Cult Designs NYA

Kategori: Allmänt

Tittade in på Cult Designs nya sida idag... Kul med serien My & mini för barn. Söta grejer...
Kan bli nått till Lillasysters nya rum kanske. Bild : Cult Design
Lite extra inspiration skadar ju inte... 
Har inte hittat fönsterlampor än och de hon hade förr var så bökiga att byta lampa i så de går till soporna...

Sambon är i Umeå idag och imorgon och sen är han klar med kursen han läser... och 1 feb. börjar han på nytt jobb som BARA är dagtid och var 4 helg. Inga kvällar alltså och inte massa helger som alltid kommer olämpligt. Det ska bli både skönt och ovant. Hur ska jag kunna klara av att komma ihåg att jag inte behöver planera lika mycket vad gäller dagisschema och annat... Nu när han jobbar 8 - 17 VARJE dag ?!?! Spännande.

Dags att lägga kottarn.

                                                                    

Kommentarer

  • marlene säger:

    Hello! Ville bara berätta att jag beställt en personlig almanacka... också en kompis till mig har beställ en. tack vara länken från din blogg :-) Kul grej! Visst har du också en?? Kram på dig, kul att läsa din blogg som ofta uppdateras, önskar jag var bättre själv på det...

    2008-01-18 | 22:49:58
  • Anneli från Skellefteå säger:

    Önskar min make också skulle jobba endast vardagar.
    Som det nu är jobbar han 3 av 5 helger, det är inget roligt. Jag hoppas också på en förändrig med framtida gemensam helgledighet. Jag brukar besöka din blogg ofta och tycker den är jättebra. Jag har lovat att börja ge komentarer till dom jag besöker och inte bara läsa bloggarna. Har ingen egen blogg men är mycket inredningsintresserad. Så jag hoppas att ni kan njuta av er nya gemensamma helgtid tillsammans.

    2008-01-19 | 18:49:16

Kommentera inlägget här: