ANNIEBO

Vad vet man egentligen?

Kategori: Allmänt



Ingenting blir som man har planerat har jag just fått erfara.
Det började igår med att Storasyster skulle in på Barn för att ta bort suturerna efter operationen av skruvarna i huvudet. Det skulle ju gå fort, men det tog hela dagen och när klockan var 1600 var de 2 främre fortfarande kvar och vi beslöt att olja dem under kvällen och lägga henne i ett varm bad idag på morgonen för att skorporna som bildats ovanpå suturerna skulle blottna upp.
Suck , det som skulle gå så smidigt...

Kommer hem och ställer mig och lagar middag till familjen, tänker att det blir nog blir en mysig middag / kväll med familjen iallafall, Då plingar det på dörren och där står två grannar/ kompisar och har med sig blommor och mousserande vin och grattulerar. " Sätt er i soffan, jag ska bara äte lite", tror jag, men så var visst inte fallet utan vi skulle ut och äta. Lurad, utan kontroll, svettig och nervös, men det visade sig bli en lugn och mysig kväll med god mat och dryck på stan bara vi tre. Tack A och L .

Och inte blev det bättre den här dagen heller.
Suturerna är iofs tagna, under lätt narkos, men sen på kvällen skulle vi grilla med grannarna och då ringer en av mina absolut bästa vänner och berättar att hon och sambon har gift sig idag!!!
Och som jag sett fram emot deras bröllop och så fick jag inte ens vara med.. GRRRR
Vet inte om vi är så goda vänner längre ;)

Hur som helst så är jag otroligt glad för deras skull och önskar de all lycka i framtiden.
GRATTIS !!!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här: