ANNIEBO

Tvättstuga eller inte

Kategori: Allmänt

Jag har aldrig haft en riktig tvättstuga, men när man ser det här blir man ju en aning sugen på en.
Tänk vilken fröjd att ha tvätten i ett speciellt rum och inte som vi , i badrummet...

Att tvätta tycker jag är skoj, men inte att flytta den rena tvätten till garderoben. URK, det tar jag gärna en annan dag, med resultat att det gärna ligger en hel del kläder och väntar vilket gör att det inte blir mer lockande.
Summan av den här kardemumman är alltså att alldeles för ofta ligger rena kläder i stort sett i hela badrummet vilket gör att hela badrummet ser rörit ut.
grattis till alla er som har en tvättstuga som inte alla behöver se.
( Eller som man stolt kunde visa upp )


Interiörer-Tvättstuga

Bilder: hamptondesign.com & lundinskok.se

Kommentarer

  • Anna H säger:

    Vilken jättefin blogg du har! Har suttit och läst den nu på morgonen av en slump och såg båtutflykten och inser att vi kanske inte bor så långt ifrån varandra för i den älven åker vi titt som tätt.



    Vilka fantastiska bilder du hitat på tvättstugor. Gillar verkligen den översta bilden. Förstår detta med ingen tvättstuga för på samma sätt har vi här hemma. Den är i dagsläget inhyst i stora badrummet i en typ av alkov och detta rum ska så småningom få sig en anskitslyftning vill jag lova, men jag tror att vi försöker härda ut några år till.

    2008-07-25 | 07:42:51
    Bloggadress: http://ljuvligahem.blogg.se/
  • Anneli säger:

    Gillar den första tvättstugan jättemycket. Tvättstugan vi har haft har även varit grovingång(familjns huvudingång)vilket har gjort att så mycket annat har samlats där. I det nya huset blir tvättstugan för sig med ett eget litet torkrum och en dörr direkt in till vårat dresingroom. Jag tror att det kommer att bli bra.

    2008-07-25 | 20:20:02
    Bloggadress: http://backebo.blogg.se/
  • jenny säger:

    vi har tvättstugan nere i källarn och det är både bra och dåligt. det som är bra är att ingen behöver se hur vi har det där nere, det dåliga är just det, att då låter man det se ut hur som helst också;)



    Läste om din dotter och hennes sjukdom, hoppas verkligen att hon frisknar till.



    Kramar/jenny

    2008-07-27 | 15:29:16
    Bloggadress: http://jennyshus.webblogg.se/
  • Eva säger:

    vi har just renoverat badrum och tvättstuga, men saknar lite förvaring innan allt är klart. Gillar nedre bilden på tvättstugan jättemycket. Måste visa min sambo bilden. Såg på din beskrivning att vi bor i samma stad ...

    2008-08-02 | 18:26:55
    Bloggadress: http://tapeterochteak.blogg.se/

Kommentera inlägget här: